Тиждень професійної освіти в Україні. День 2.
День 2. Ознайомлення та популяризація професії «Кухар. Кулінар борошняних виробів. Офіціант».
16 травня циклова комісія професій громадського харчування в рамках Тижня професійної освіти, провела виставку-презентацію страв органічного харчування. Здобувачі освіти груп № 11,12,21,31 під керівництвом викладачів та майстрів виробничого навчання перентували сучасні десерти, а саме:
- Чизкейк з використанням сировини радіопроектної дії та антиоксидантів (пектин, сир кисломолочний, чорна смородина, абрикоси)
- Панакота з використанням фруктів та ягід Хмельниччини.
- Мус з використанням плодово-ягідних та фруктових соків.
Особлива увага акцентувалася на елементах здорового харчування, так як усі солодкі страви були приготовлені з органічної сировини.
Автор: