Тиждень професій ресторанного господарства


ПЛАН

тижня методичної комісії професій ресторанного господарства.

03.12.-07.12. 2018 року

03.12. 2018р. Майстер – клас «Складання серветок».

Майстри в/н Возна Л.Т. група № 27, Шачковська Г.Л. група №17 (вестибюль біля їдальні, 11.45-12.30).

04.12.2018р. Виставка страв і кулінарних виробів.

Майстри в/н Кучер Н.М. група № 32, Власюк Н.М. № 31.

(  приміщення їдальні , 11.45-12.30).

05.12.2018р. «Бал Вареників» виставка – розпродаж.

Майстер – клас по приготуванню вареників.

Майстер в/н Боднар І.І. група № 22.

(приміщення їдальні , 11.45-12.30).

06.12.2018. Українськи традиції приготування чаїв (до всесвітньго дня чаю)

Майстри в/н Андрієнко О.В., Галачинська Н.О. група №12, майстер в/н Андронова Г.С. група № 21.

(кафе-майстерня, 11.45-12.30)

 

Третього грудня в ліцеї в ліцеї розпочався  тиждень професій ресторанного господарства.

 

Майстрами виробничого навчання Возною Л.Т.  та Шачковською Г.Л. проведений для учнів ліцею майстер-клас по сервіруванню  святкових столів: «Новорічні мрії», «Романтична вечеря», «Святковий обід».

 

 

 

Майстер-клас з складання серветок

 

 

 

Четвертого грудня відбулась виставка страв і кулінарних виробів, підготована майстрами в/н Кучер Н.М., Власюк Н.М. та учнями груп №31, № 32.

 

 

 

 

 

 

 


Автор:

Всі новини