Тиждень професій ресторанного господарства
ПЛАН
тижня методичної комісії професій ресторанного господарства.
03.12.-07.12. 2018 року
03.12. 2018р. Майстер – клас «Складання серветок».
Майстри в/н Возна Л.Т. група № 27, Шачковська Г.Л. група №17 (вестибюль біля їдальні, 11.45-12.30).
04.12.2018р. Виставка страв і кулінарних виробів.
Майстри в/н Кучер Н.М. група № 32, Власюк Н.М. № 31.
( приміщення їдальні , 11.45-12.30).
05.12.2018р. «Бал Вареників» виставка – розпродаж.
Майстер – клас по приготуванню вареників.
Майстер в/н Боднар І.І. група № 22.
(приміщення їдальні , 11.45-12.30).
06.12.2018. Українськи традиції приготування чаїв (до всесвітньго дня чаю)
Майстри в/н Андрієнко О.В., Галачинська Н.О. група №12, майстер в/н Андронова Г.С. група № 21.
(кафе-майстерня, 11.45-12.30)
Третього грудня в ліцеї в ліцеї розпочався тиждень професій ресторанного господарства.
Майстрами виробничого навчання Возною Л.Т. та Шачковською Г.Л. проведений для учнів ліцею майстер-клас по сервіруванню святкових столів: «Новорічні мрії», «Романтична вечеря», «Святковий обід».
Майстер-клас з складання серветок
Четвертого грудня відбулась виставка страв і кулінарних виробів, підготована майстрами в/н Кучер Н.М., Власюк Н.М. та учнями груп №31, № 32.
Автор: