Підсумки тижня методичної комісії професій громадського харчування та готельного господарства
30.05.2025 року були підведені підсумки тижня методичної комісії професій громадського харчування та готельного господарства. Упродовж цих днів ми поринули у світ суші, крафінів, пряників, різнокольорових млинчиків, оформлення столів за допомогою серветок….зрозумівші, що завдяки таким моментам життя стає набагато цікавішим, яскравішим, смачнішим та відкриває нові горизонти для самовираження у майбутніх професіях.
Всі заплановані заходи були проведені на високому рівні. Здобувачі освіти, які приймали активну участь у заходах були нагороджені грамотами та подяками, а також отримали професійні подарунки.
Бажаємо методичній комісії та здобувачам освіти майбутніх успіхів у досягнені поставленої мети.
Р.S. Шановні здобувачі освіти чекаємо Ваших пропозицій!!!
Автор: