День третій (Тиждень професій громадського харчування) (2)
Яскраво, смачно та натхненно!
22.05.2025р. День третій
В Хмельницькому професійному ліцеї відбувся майстер-клас на тему “Приготування різнокольорових млинців ”. Захід проводили: майстер виробничого навчання Боднар Інна Іванівна разом зі здобувачами освіти групи 22 - Пушкарем Романом, Снігурською Марією та Харкавлюк Христиною.
Наші учасники не лише дізналися про секрети приготування кольорового тіста з натуральними барвниками (буряк, шпинат, куркума...), а й власноруч створили справжні кулінарні витвори - млинці з солодкими та солоними, овочевими, сирними та фруктовими начинками.
Атмосфера була теплою, творчою та дуже смачною!
Щиро дякуємо всім, хто долучився до заходу, - за цікаві ідеї, активну участь і гарний настрій!
Автор: