20.05.2025р. День другий (Тиждень професій громадського харчування)


 

Життя-як суші, найкраще смакує з друзями!!!

Мільйони людей у всьому світі шалено люблять суші. Ця страва за останні 20 років практично завоювала весь світ. Існує величезна кількість їх різновидів, і навіть самий вибагливий гурман знайде щось своє.

Слово «суші» означає кислий. Це відображає витоки рецепта цієї страви (суші робили з солоної риби, вимоченої в оцті).

В рамках тижня методичної комісії, 20 травня 2025 року, був проведений майстер-клас «Секрети майстерності по приготуванню суші» шеф-кухарем кафе «Кавіта» Величко Дмитром для здобувачів освіти Хмельницького професійного ліцею професій "Кулінар борошняних виробів. Кухар. Офіціант", викладачів та майстрів виробничого навчання. Дмитро наголосив, що майбутні кухарі суші мають одну з найважчих підготовок серед професійних кухарів. Вони повинні знати етапи підготовки сировини, рецептури та тонкості приготування суші, а також продемонстрував елементи приготування суші.

Захід пройшов в теплій та дружній обстановці. Здобувачі освіти мали можливість самостійно приготувати та скоштувати смачні суші.

Дякуємо ЗСУ за можливість відвідувати такі заходи.

 

 

 

 

 


Автор:

Всі новини