Здобувачі освіти 3 курсу професії: Кулінар борошняних виробів на екскурсії у "Сільпо" Хмельницький: від замісу до випічки


Наші учениці мали унікальну можливість побувати за лаштунками хлібопекарні у супермаркеті "Сільпо" у стилі будо.

Що побачили?

процес створення хлібобулочних виробів – від першого замісу тіста до рум'яної скоринки на свіжовипеченому хлібі

дізналися про використання сучасного обладнання, тонкощі роботи з різними видами тіста та секрети створення ідеальної текстури.

Важливо

Екскурсія допомогла нашим студентам зрозуміти, як важливо дотримуватися точності та технологій у процесі приготування. Окрім того, це стало джерелом натхнення для створення власних кулінарних шедеврів

Щиро дякуємо команді "Сільпо" за можливість побачити кухню справжньої майстерності!

 

 

 

 


Автор:

Всі новини