Здобувачі освіти 3 курсу професії: Кулінар борошняних виробів на екскурсії у "Сільпо" Хмельницький: від замісу до випічки
Наші учениці мали унікальну можливість побувати за лаштунками хлібопекарні у супермаркеті "Сільпо" у стилі будо.
Що побачили?
процес створення хлібобулочних виробів – від першого замісу тіста до рум'яної скоринки на свіжовипеченому хлібі
дізналися про використання сучасного обладнання, тонкощі роботи з різними видами тіста та секрети створення ідеальної текстури.
Важливо
Екскурсія допомогла нашим студентам зрозуміти, як важливо дотримуватися точності та технологій у процесі приготування. Окрім того, це стало джерелом натхнення для створення власних кулінарних шедеврів
Щиро дякуємо команді "Сільпо" за можливість побачити кухню справжньої майстерності!
Автор: