Спортивно-масові змагання «COOL GAMES» серед ЮНАКІВ

19 березня 2024 року в Хмельницькому професійному ліцеї проводились спортивно-масові змагання «COOL GAMES» серед ЮНАКІВ відповідно до Плану проведення спортивних та спортивно-масових заходів «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» за підтримки Президента України Володимира Зеленського спільно з Міністерством освіти і науки та Міністерством молоді та спорту України під гаслом «Разом переможемо».

Програма заходу:

Влучний баскетболіст

Корнхол

Снайпер-футбол

Координаційна естафета

Даруж

Серед команд здобувачів освіти ліцею велася запекла боротьба за перемогу

Так, у трійку кращих ввійшли:

команда групи № 11 – 1 місце;

команда групи № 12 – 2 місце;

команда групи № 15 – 3 місце.

Вітаємо переможців!

 

 

 

 

 


МАРАФОН «ЄДНАННЯ» - на благо миру та розвитку !

Здобувачі освіти та педагогічні працівники Хмельницького професійного ліцею долучилися до заходу, здійснили спільну пробіжку та виконали посильні для кожного фізичні вправи, які в подальшому повинні стати обов’язковою складовою нашого повсякденного життя та разом підтримали Збройні СИЛИ України, завдяки яким ми маємо сьогодення.

Здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність – це запорука нашого благополуччя та процвітання.

СПОРТ - це універсальна мова, яка може стати потужним інструментом, що сприяє миру, терпимості та поваги. Спорт об’єднує нас навколо позитивних цінностей і сприяє зміцненню культурі діалогу за межами національних кордонів.

Одним з головних завдань заходу – популяризації здорового способу життя, формування свідомого ставлення до здоров'я, сприяння розвитку корисних звичок та стимулювання до фізичних активностей та боротьба з мовою ненависті та агресії. На сьогодні, враховуючи повномасштабне російське вторгнення, значна кількість українських спортсменів відкривають цілий рух і активно виступають проти участі російських і білоруських спортсменів у міжнародних змаганнях. Багато українських спортсменів захищає Україну від російського агресора, виявляючи героїзм і стійкість, фізичну й духовну міць. Ми як ніколи маємо бути єдині та об’єднувати наші зусилля щодо недопущення російських та білоруських спортсменів до участі у міжнародних змаганнях за жодних умов.

Разом ми можемо пройти усі виклики, приділяймо пильну увагу збереженню МИРУ, свого особистого ЗДОРОВ’Я та росту ФІЗИЧНОЇ АКТИВНОСТІ, як запоруці ЗДОРОВОГО  СПОСОБУ ЖИТТЯ.

ТАК МИРУ!

Ні війні в Україні!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Тримаймо спортивний стрій!

 


 

Участь  у семінарі-практикумі на тему:

«Впровадження нових видів спорту під час проведення уроків фізичної

культури"

18 квітня 2023 року участь керівника фізвиховання Володимира Яковчука у семінарі-практикумі на тему: «Впровадження нових видів спорту під час проведення уроків фізичної культури та активного дозвілля, а саме: РЕГБІ, ПЕТАНК та ФРИЗБІ-АЛТИМАТ» організованого ГО «Фізкультурно-спортивний рух Сила Нації.

Дякуємо ЗСУ за можливість професійно зростати!

Все буде УКРАЇНА!

Разом до перемоги!

 

 


 

Козацька наснага 2022

Всеукраїнські спортивні ігри серед учнів професійно-технічних навчальних закладів України "КОЗАЦЬКА НАСНАГА"

Найкращі результати команди Хмельницького професійного ліцею:

естафета «герць козацьких джур» - 1місце

«втеча полоненого» – 1 місце

3– місце в змаганнях «боротьба на пасках», «піднімання козака», «сильніша рука».

В загальному команда ліцею, як представник Хмельницької області стала призером змагань, продемонструвала гарну фізичну форму, організованість, волю до перемоги та посіла 3місце у Всеукраїнських спортивних іграх «Козацька наснага».

Вітаємо з успішним виступом команди

Дякуємо здобувачам та викладачам за високу майстерність та патріотизм!

Бажаємо ще більших спротивних перемог, миру, міцного здоров'я, благополуччя!!!

 


 

Тиждень фізичної культури та спотру в ліцеї


Звіт тиждень ФК 2022


 

Міжнародний день спорту


 


 

 

Змагання з баскетболу (дівчата)

За підсумком змагань команд дівчат, в ході напруженої боротьби перемогу виборола збірна команда Хмельницького професійного ліцею,2місце посіла збірна команда ДНЗ «Хмельницького центру ПТО сфери послуг», 3місце отримала збірна ВПУ № 25 м. Хмельницького

Варто відзначити добру злагодженість, високу підготовку та амбітність всіх збірних команд.

Щиро вітаємо наших юних спортсменок та їх тренерів В. М. Яковчука, В.В. Рибія, О.В. Чайку із високим результатом, пишаємося та зичимо нових звершень!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 


 

 

Чемпіонат з баскетболу юнаки

За підсумком змагань команд юнаків, в ході напруженої боротьби перемогу виборола збірна команда Хмельницького професійного ліцею,2місце посіла збірна команда ВПУ № 4 м. Хмельницького, 3місце отримала збірна ВПУ № 11 м. Хмельницького

Варто відзначити добру злагодженість, високу підготовку та амбітність всіх збірних команд.

Щиро вітаємо наших юних спортсменів та їх тренерів В. М. Яковчука, В.В. Рибія, О.В. Чайку із високим результатом, пишаємося та зичимо нових звершень!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!


 

 

Tовариська гра

16березня на спортивній базі Хмельницького професійного ліцею відбулася товариська гра між юнаками Хмельницький Професійний Ліцей та НВК №4. Команди показали гідну майстерність та бажання перемогти.

Дякуємо всім учасникам дружніх навчальних змагань за красиву і видовищну гру.

Ми впевнені, що такі зустрічі стануть доброю традицією

Щира подяка Збройним Силам України, які боронять наш спокій у такий непростий час, і завдяки яким, у нас є шанс навчати учнів та створювати для них сприятливі умови для їхнього різнобічного розвитку.

 


 

 

Турнір освітян

З 16.01.23 по 20.01.23 за підтримки управління молоді та спорту Хмельницької міської ради, Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради в Хмельницькій міській територіальній громаді було організовано та проведено міський турнір з волейболу між працівниками закладів освіти, присвячений Дню Соборності України. Цьогоріч команда Хмельницького професійного ліцею зуміла вибороти 4місце з 17 команд.

Вітаємо!

 


 

 

Товариська зустріч

Товариська зустріч з волейболу між чоловічими командами учнів ліцею та працівників. В цій непростій грі команда працівників здобула перемогу та довела, що вони ще мають чому навчити своїх вихованців.

 


 

 

 

Товариська гра

28березня на спортивній базі Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту відбулася товариська гра між здобувачами освіти Хмельницький Професійний Ліцей та Хктеі Хмельницький.

Гра завершилася з рахунком 3:2 на користь Хктеі .

Дякуємо за красиву і видовищну гру

Щира подяка Збройним Силам України, які боронять наш спокій у такий непростий час, і завдяки яким, у нас є шанс навчати учнів та створювати для них сприятливі умови для їхнього різнобічного розвитку.


1